Tarjouksen tekeminen, lähettäminen ja hyväksyntä

Työmääräys voidaan päättää tarjoukseksi ja tulostaa asiakkaalle tai lähettää hänen sähköpostiinsa. Voit ennakkovarata tarjouksen sisältämille töille ajan kalenterista. Hyväksytty tarjous muutetaan yhdellä napin painalluksella normaaliksi työmääräykseksi.

👍

Säästä hintatiedusteluihin ja huoltopyyntöihin kuluvaa aikaa!

Tarjousten avulla voit vastata tehokkaasti asiakkaiden yhteydenottoihin ja hintatiedusteluihin. Kun luot tarjouksen ADA Base ohjelmalla, voit ennakkovarata työn kalenteriin ja työmääräys sisältöineen on ohjelmassa valmiina, kun asiakas hyväksyy työn.


Tarjouksen tulostaminen / lähettäminen asiakkaalle

Työmääräys päätetään tarjoukseksi seuraavalla tavalla. Ylävalikosta valitaan "Tee tarjous" ja avautuvassa ruudussa joko tulostetaan tai lähetetään tarjous asiakkaan sähköpostiin. Halutessasi voit antaa tarjoukselle myös voimassaoloajan.

Tulostettu tarjous vastaa sisällöltään tulostettua työmääräystä, ainoastaan otsikko poikkeaa.

Seuraavassa kuvassa on esimerkki siitä, miltä sähköpostiin lähetetty tarjous näyttää.

Ohjelman sähköpostiin lähettämä tarjous. Asiakasta ohjeistetaan olemaan yhteydessä korjaamoon tarjouksen hyväksyäkseen.Ohjelman sähköpostiin lähettämä tarjous. Asiakasta ohjeistetaan olemaan yhteydessä korjaamoon tarjouksen hyväksyäkseen.

Ohjelman sähköpostiin lähettämä tarjous. Asiakasta ohjeistetaan olemaan yhteydessä korjaamoon tarjouksen hyväksyäkseen.


Tarjouksen hyväksyminen

Kun asiakas ilmoittaa hyväksyvänsä saamansa tarjouksen, voit muuttaa tarjouksen helposti työmääräykseksi. Löydät tarjouksen etusivun työmääräykset listalta. Tarjoukset näkyvät listassa punaisella kuvakkeella.

Tarjouksen hyväksyminen tehdään ohjelmassa seuraavalla tavalla. Kun tarjous hyväksytään, se muuttuu työmääräykseksi, jota voit käsitellä normaaliin tapaan.

Tarjouksella on "Hyväksy tarjous" painikeTarjouksella on "Hyväksy tarjous" painike

Tarjouksella on "Hyväksy tarjous" painike


Tarjouksen muokkaaminen

Voit muokata tarjousta haluamallasi tavalla, lisätä ja poistaa siitä rivejä. Säätää kustannuksia asiakkaan kanssa käydyn neuvottelun mukaisesti. Muokkauksen jälkeen voit tulostaa tai lähettää päivitetyn tarjouksen uudelleen asiakkaalle.