Laskutus ja osamaksu (Innovoice)


12.10.2020 alkaen laskutuksen voi tehdä Innovoicen kautta

Voit hoitaa työmääräyksen laskuttamisen myös Innovoicen tarjoaman palvelun avulla. Työmääräyksen sisältö tarvittavine tietoineen siirtyy Innovoiceen napin painalluksella. Voit laskuttaa palvelun kautta sekä yrityksiä että kuluttajia, tarjota rahoitusta sekä osamaksua. Palvelu tarjoaa reskontran, maksuvalvonnan ja tarvittaessa saatavien perinnän.

Innovoice-ominaisuus kuuluu sekä ADA Base että ADA Lite ohjelmiin, ilman erillistä lisämaksua.

Innovoice veloittaa hinnastonsa mukaisesti 2,5 euroa per lähetetty lasku.
ADA:n käyttäjiltä ei peritä palvelun käyttöönotosta avausmaksua.

Voit lukea lisää Innovoicesta: www.innovoice.fi/yrityksille/innolasku


ADA:ssa työmääräyksen maksuikkunaan tulee uusi Innovoice-painike, kun ominaisuus on kytketty käyttöösi. Toimipisteen raportoinnissa Innovoicen kautta laskutetut työmääräykset raportoidaan omalla rivilläänADA:ssa työmääräyksen maksuikkunaan tulee uusi Innovoice-painike, kun ominaisuus on kytketty käyttöösi. Toimipisteen raportoinnissa Innovoicen kautta laskutetut työmääräykset raportoidaan omalla rivillään

ADA:ssa työmääräyksen maksuikkunaan tulee uusi Innovoice-painike, kun ominaisuus on kytketty käyttöösi. Toimipisteen raportoinnissa Innovoicen kautta laskutetut työmääräykset raportoidaan omalla rivillään


Palvelun käyttöönotto

Jos haluat kytkeä Innovoice-ominaisuuden käyttöösi ADA:ssa, ota yhteys asiakastukeemme ja ilmoita viestissäsi lisäksi puhelinnumero, josta sinut tavoittaa parhaiten. Me toimitamme tietosi Innovoicelle ja he kytkevät palvelun päälle, sekä kouluttavat sinut sen käyttöön. Mikäli et ennestään ole Innovoicen käyttäjä, he tekevät kanssasi tarvittavat sopimukset.

Monipuolisemmat maksuvaihtoehdot asiakkaillesi
Koska ominaisuuden käyttöönotto ei aiheuta sinulle lisäkustannuksia, vaan maksat ainoastaan per lähetetty lasku, sen kytkeminen käyttöön ei sido korjaamoasi mihinkään. Näin tarjoat korjaamosi asiakkaille helposti entistä paremmat ja nykyaikaisemmat maksuvaihtoehdot.