Asetukset: tuoteluettelon hallinta

Määritä korjaamosi käyttämä tuoteluettelo sekä miltä varaosatoimittajalta tuotteet hankitaan | ADA Base ja ADA Lite -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöohjeet

Tällä sivulla valitaan korjaamolla käytössä oleva tuoteluettelo ja miltä varaosatoimittajalta osat ostetaan.

1238

Tuotteiden hinnoittelu

Tuoteluettelon hinnat ovat oletuksena toimittajan tukkuhintoja. Voit asettaa luettelon myynti- ja ostohinnat prosentteina kaikille luettelon tuotteille kerrallaan.

Tuoteryhmäkohtaisesti hintoja voidaan muokata tuplaklikkaamalla oikealla olevan ryhmittelyn hinta kenttiä.


Tuotteiden priorisointi

Tuotteet voidaan priorisoida valmistajan sekä halvimman hinnan perusteella. Yllä olevassa kuvassa on asetettu priorisointi ensin Boschin ja tämän jälkeen hinnan perusteella.

Tuotteiden priorisointi vaikuttaa siihen, mitä varaosia työmääräyksellä huolloissa ja korjauksissa tulee esille. Tämän esimerkin myötä ensimmäisenä tarjotaan aina Boschin osaa ja tämän jälkeen osat järjestetään hinnan mukaan halvimmasta kalleimpaan.

Tuoteryhmäkohtaisesti voit asettaa priorisoinnin samalla tavalla kuin hinnat, tuplaklikkaamalla priorisointi kenttää tuoteryhmän rivillä.


Tuoteluettelon selaaminen

Sivun alaosassa näytetään koko tuoteluettelon sisältö. Voit hakea tuotteita tuotekoodin ja nimen perusteella, tai voit valita näytille ainoastaan tietyn tuoteryhmän klikkaamalla tuoteryhmän nimeä.