Asetukset: kalenteri

Kalenteriasetuksissa ylläpidetään yrityksesi aukioloaikoja ja hallitaan kalenterin toimintaa ajanvarauspalvelussa | ADA Base ja ADA Lite -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöohjeet

701

Aukioloajat ja kiinniolopäivät

Aukioloajat asetetaan oheisella lomakkeella. Voit vaihtaa päättymispäivän kalenterikuvakkeesta. Viikonpäivien aukiolon muokkaat hiirellä vihreistä palkeista vetämällä. Voit siirtää palkkia myös näppäimistön nuolinäppäimillä vasemmalle ja oikealle. Klikkaa tällöin hiirellä ensin palkkia, jota haluat muokata. Muista lopuksi tallentaa ajanjakso!

Kiinniolopäivät voit asettaa omalla välilehdellään. Juhlapyhät on merkattu automaattisesti kiinni.

586

📘

Huom!

Sekä korjaamon aukioloajat että mekaanikkojen asetukset täytyy olla kunnossa, jotta ohjelman kalenteri on käytettävissä ja siihen voidaan tehdä varauksia.

Kalenterin toiminta kuluttajan ajanvarauspalvelussa

Näillä asetuksilla vaikutetaan siihen, miten kalenteri toimii asiakkaillesi, jos olet ottanut käyttöön ajanvarauspalvelun. Nämä asetukset eivät siis vaikuta kalenterin toimintaan, kun käytät ohjelmaa itse korjaamon käyttäjänä.

532

Kalenterin varausasteen asetukset

Korjaamon etusivulla olevan kuukausikalenterin varausasteen väritys määräytyy näillä asetuksilla.

338

Esimerkkinä 0,2 matala varausaste värjää päivän vihreäksi, jos mekaanikkojen työajasta on varattu yli 20% kyseisenä päivänä. Vastaavasti päivä värjäytyy keltaiseksi yli 50% ja punaiseksi yli 70% varausasteella.

🚧

Huom!

Varausasteen numeroiden muuttaminen ei välttämättä näytä muutosta välittömästi kalenterissa, vaan tähän saattaa kulua muutama minuutti.