Korjausohjeet

TecAlliancen yksityiskohtaiset ja kuvalliset korjauskäsikirjat, tekniset tiedot, kytkentäkaaviot, diagnoositietoja, sulakekytkennät, takaisinkutsutiedot ja valmistajien tekniset ilmoitukset. | ADA Base ja ADA Lite -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöohjeet

ADA Base ja Lite ohjelmiin on saatavilla saksalaisen TecAlliancen tarjoamat laadukkaat korjausohjetiedot. Seuraavassa käymme läpi kaiken mitä tämä paketti sisältää.

Korjausohjepaketin sisältö

1301

Korjauskäsikirjat

Korjauskäsikirjat sisältävät tarkat kuvalliset asennusohjeet korjaustöihin. Käsikirjoja ja muita ohjepaketin sisältöjä selataan selkeiden listausten avulla.

1163

📘

Korjauskäsikirjan tulostaminen mekaanikolle?

Voit tulostaa avatun käsikirjan painamalla näppäimistöllä Ctrl+P painikkeita yhtä aikaa.


Tekniset tiedot

Sisältää muun muassa kiristysmomentit, nesteluokitukset ja täyttömäärät, säätöarvoja, vaihtovälit, polttimoiden tiedot ja kuvat, sekä muuta tarpeellista teknistä tietoa.

1140
1121

Esimerkki apulaitteiden kiristysmomenteista


Asennusajat

Asennusajat listaa valmistajien ilmoittamat ohjeelliset asennusajat eri töille.

1109

Asennusaikojen kohdalla erotellaan tarkemmalla tasolla mistä yksittäisistä töistä kokonaisuus koostuu.

1082

Samalla tavalla kerrotaan mahdolliset lisätyöt:

913

Kytkentäkaaviot

Sisältää kuvalliset ohjeet mm. moottorin valvonnan toimilaitteiden, jarrujärjestelmän ja lämmityksen tai ilmastoinnin kytkennöistä.

1137
1134

Esimerkki polttoainepumpun releestä


Diagnoositiedot

Sisältää moottorin mittausarvoja sekä erilaisia säätöarvoja

1118
1135

Esimerkki jäähdytysnesteen lämpötilatunnistimesta


Sulake- ja relekytkennät

Näyttää rasioiden paikat sekä sulakkeiden ja releiden sijainnit niissä.

1136

Takaisinkutsukampanjat

Näyttää käynnissä olevat ja päättyneet takaisinkutsukampanjat.

1183

Tekniset ilmoitukset

Sisältää valmistajan huolto- ja korjauskampanjat vähäisempien virheiden ja puutteiden osalta, sekä ohjeet näiden korjaamiseen.

1167

Hinnasto

📘

Korjausohjepaketin hinnoittelu

Korjausohjeet ovat lisämaksullinen ominaisuus ADA Base ja ADA Lite ohjelmaan.

Paketin kustannus on 59 € kuukaudessa (alv0), ja se sisältää yhden kuukauden mittaisen ilmaisen testijakson, jonka aikana voit tutustua pakettiin ja tarkastaa, että saat siitä yrityksellesi tarvittavaa hyötyä. Ensimmäisen vuoden osalta korjausohjeet kustantavat siis 649 euroa.

Vertaa kuinka paljon maksat nykyisin vastaavista tiedoista?

Muut ehdot
Käyttäjämäärää ei ole rajattu! Paketin ohjeita ja tietoja voi hyödyntää niin monta korjaamon käyttäjää kuin on tarpeen. Paketin sopimuskausi on 3 kk, eikä siinä ole vuoden minimitilausta. Voit siis tarpeen vaatiessa poistaa paketin käytöstäsi vain kolmen kuukauden irtisanomisajalla.

Haluatko käyttöösi pelkät korjausohjeet?
Oletko tyytyväinen nykyiseen työmääräysohjelmaasi ja kalenterin hallintaan? Voimme tarjota käyttöösi myös pelkän korjausohjepaketin. Tällöin voit hakea ohjelmassa rekisteri- tai VIN-numerolla auton ja saat tämän korjausohjeet esille. Tässä tapauksessa sinun ei siis tarvitse ottaa käyttöösi meidän ADA Base tai ADA Lite ohjelmaamme lainkaan.

Mikäli haluat käyttää pelkästään korjausohjeita, veloitus on tässä tapauksessa 79 € kuukaudessa. Myös tähän tarjoamme yhden kuukauden tutustumisjakson. Tämän lisäksi Traficom-hausta veloitetaan hinnastomme mukainen 0,70 €/kpl.