Asetukset: kampanjat ja tarjouspaketit

ADA-autokorjaamojärjestelmä mahdollistaa korjaus- ja huoltokampanjoiden tekemisen sekä tarjousten ja valmiiden korjauspakettien rakentamisen | ADA Base ja ADA Lite -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöohjeet

Kampanjoiden ja tarjouspakettien hallinta avataan seuraavasta linkistä.

355

Sivu koostuu seuraavista osioista. Tarkemmat ohjeet saat klikkaamalla otsikkoja.


Tässä osiossa voidaan tehdä huolto- ja korjauskampanjoita valituilla kriteereillä. Esimerkiksi seuraavien kampanjoiden tekeminen onnistuu:

- Yli 10 vuotta vanhat autot: huollot ja korjaukset -30%
- Vuosimallien 2013-2016 Citroen, Peugeot ja Opel määräaikaishuollot -25%
- Black Friday -kampanja: huollon yhteydessä kaikki varaosat -10% ja työt -20%. Kampanja voimassa koko Black Friday viikon!


Tarjouspaketteina voidaan tehdä helposti valmiita tarjouksia ja korjauksia asiakkaille myytäväksi. Tarjouspaketit ovat korjaamon käytettävissä työmääräystä tehdessä ja halutessa myös asiakkaan itse valittavissa ajanvarauspalvelussa.

Voit tehdä itse haluamasi paketit, tai voit valita ohjelmassa valmiina olevista paketeista tarvitsemasi ja hinnoitella ne korjaamosi käyttöön. Esimerkkejä paketeista:

- Henkilöauton käsinpesu
- Tuulilasin korjaus
- Ohjauskulmien tarkastus
- Ilmastointihuolto
- Katsastustarkastus ja katsastuksessa käyttö
- jne


Yleispaketit ovat ohjelman toimintaan vaikuttavia valmiita paketteja, joiden aktivointi mahdollistaa tiettyjen ohjelman ominaisuuksien käyttämisen.

Esimerkiksi renkaanvaihdon ja rengassäilytyksen vaatimat paketit otetaan käyttöön täällä. Myös tietyt integraatioihin liittyvät paketit hallitaan yleispaketteina.