Työmääräykset listaus

Kokoaa yhteen kaikki korjaamon työmääräykset. Jokainen työmääräys, jonka teet ADA Base ohjelmalla tulee näkyville tähän listaan. Haluttu työmääräys on helppo löytää ja avata listalta.

Työmääräyslista ja kalenteri ovat yhteydessä toisiinsa. Näet työmääräyksen yhteydessä ajanvarauksen ajankohdan ja näin löydät varauksen helposti kalenterista. Kalenterin ja listauksen työmääräyspalkkien väritys vastaa toisiaan. Laskutetut tapahtumat näkyvät molemmissa vihreällä palkilla ja avoimet työmääräykset sinisenä.

📘

Huoltohistoria toisesta järjestelmästä ADA Baseen?

Ohjelmaan on mahdollista tuoda huoltohistoriat ja tapahtumat toisesta järjestelmästä, jolloin myös nämä tapahtumat näkyvät työmääräysten joukossa. Voit lukea tästä tarkemmin seuraavasta linkistä: Integraatiot


Työmääräyksen avaaminen

Työmääräys avataan työmääräysnumerosta. Numeron alapuolella näkyy kyseisen työmääräyksen status.


Listan rajaaminen

Voit itse valita mitä työmääräyksiä näet listalla. Valittavissa ovat seuraavat tilat. Näet eri tilojen kuvauksen alapuolella olevasta taulukosta.

Valittu status

Kuvaus

Peruttu

Näyttää kaikki perutut työmääräykset

Keskeneräinen tilaus

Keskeneräinen tilaus on työmääräys, jota ei ole viety vielä kalenteriin. Keskeneräisenä näytetään myös sellaiset varaukset, jotka on luotu suoraan kalenterista.

Tarjous

Näyttää tapahtumat, jotka on annettu tai lähetetty asiakkaalle tarjouksena. Tarjous voidaan helposti hyväksyä ja muuttaa työmääräykseksi.

Avoin työtilaus

Avoin työtilaus on kalenterissa oleva varaus, josta ei ole vielä tulostettu työmääräystä. Avoimen työtilauksen tunnistaa sinisestä palkista.

Työmääräys

Näyttää kaikki tapahtumat, joille työmääräys on tulostettu. Työmääräyksen tunnistaa sinisestä palkista, jonka status näytetään sen mukaan miten työmääräyksen töitä on leimattu. Jos töiden leimausta ei käytetä, palkissa lukee "Aloittamaton".

Laskutettu

Näyttää laskutetut työmääräykset. Laskutetun tunnistaa vihreästä palkista.

Listaa voidaan rajata myös asiakkaan ja rekisterinumeron perusteella.
Jos etsit tietyn asiakkaan tai auton työmääräystä, löydät sen nopeimmin käyttämällä näitä kenttiä.

Jos työmääräyslista on pitkä, listan alaosassa näytetään seuraavat toiminnot. Näillä voit valita montako riviä listauksessa näytetään sekä selata listauksen sivuja eteenpäin.

👍

Vastaavat selaustoiminnot ovat käytettävissä myös ohjelman muissa listauksissa


Ajoneuvo- ja asiakaskortit

Asiakkaan nimestä tai auton rekisterinumerosta klikkaamalla, voit avata kyseisen asiakkaan tai ajoneuvon tiedot. Tutustu tarkemmin korttien sisältöön seuraavista:


Seuraavaksi?

Tästä pääset takaisin korjaamon etusivulle tai tutustumaan muihin etusivun osioihin