Korttipääte ja kassapalvelu

ADA Base ohjelman kassapalvelu mahdollistaa korttimaksujen nopean ja helpon vastaanottamisen. Näin tilaat maksupäätteen ja otat sen käyttöön. | ADA Base -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöohjeet

Työmääräyksen maksaminen kortilla

Käytettäessä kassapalvelua, työmääräyksen laskutusnäkymä on seuraavanlainen. Käteis- ja korttimaksut suoritetaan e-kassa-palvelussa, jolloin ruudulle avautuu erillinen ikkuna, jossa maksu suoritetaan. Näet tarkemman ohjeen korttimaksujen vastaanottamisesta osiosta Työmääräykset / 5. Työn laskuttaminen.

1050

Jos käytössäsi ei ole ADA Baseen yhdistettyä korttipäätettä, työmääräyksen laskutusnäkymässä e-kassa-kuvakkeen tilalla näytetään vaihtoehdot käteinen ja kortti. Korttimaksu otetaan tällöin vastaan erillisellä päätteellä.Kassapalvelun tilaaminen - kysy myynnistä tarkemmat tiedot

Korttipääte tilataan lähettämällä siitä viesti osoitteeseen: [email protected]

Kerro viestissä seuraavat tiedot:

  • Korjaamon nimi
  • Arvio vuosittaisesta korttimyynnin liikevaihdosta: joko alle tai yli 200 000 euroa
  • Matkapuhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Valitsemasi korttipääte

Myynti ottaa yhteyttä sinuun tämän jälkeen


Poplapay maksuseuranta ja Bambora tilityspalvelu

Kassapalvelun myötä käyttöösi tulee kaksi palvelua korttimaksujen ja tilitysten seurantaan. Saat näihin molempiin käyttäjätunnuksen kassapalvelun tilaamisen jälkeen (kts. ylempää kohta "Tilauksen eteneminen").

Poplapay palvelu

Kirjaudu osoitteessa: https://poplapay.com/tools/login

Palvelu sisältää yrityksesi kassapalveluun rekisteröidyt tiedot, näyttää käytössäsi olevat korttimaksupäätteet sekä tarjoaa näkymät korttimaksutapahtumien seurantaan.

Tämä palvelu näyttää välittömästi kaikki tehdyt korttimaksut ja niiden tilanteen. Jos sinun pitää esimerkiksi syystä tai toisesta tarkistaa onnistuiko korttiveloitus, näet sen tästä palvelusta.


Bambora tilityspalvelu

Kirjaudu osoitteessa: https://reports.bambora.com/

Palvelu näyttää kaikki suoritettavat tilitykset. Voit selata tilityseriä ja maksutapahtumia, joista ne koostuvat. Täältä näet myös kuukausittaisen tilitysraportin. Maksutapahtumat kirjautuvat Bamboran palveluun kerran päivässä, joten tämän päivän maksun näet palvelussa huomenna.