Asetukset: perustiedot

Asetusten perustiedoissa määrität korjaamosi yhteystiedot sekä laskutustiedot | ADA Base ja ADA Lite -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöohjeet

708

Yhteystiedot

Yhteystiedot pidetään ajantasalla tällä lomakkeella. Yhteystiedot näkyvät kaikilla ohjelman tulosteilla (työmääräys, käteiskuitti, lasku, raportit). Yhteystiedot näytetään myös ajanvarauspalvelussa asiakkaalle.

532

Laskutustiedot

Pankkitiedot tulostuvat asiakkaalle annettavalle laskulle, jos työmääräys päätetään laskumyynniksi. Tässä annetaan siis ne pankkitiedot, joille laskut halutaan suoritettavan.

Pohjakassa kertoo käteisen määrän korjaamolla ja se vaikuttaa ohjelmassa ainoastaan raportoinnin tilitettävään summaan. Laskutuksen maksuehto määrää maksuajan työmääräykselle, jos se päätetään laskulle. Huom! Voit kuitenkin asettaa yksittäiselle työmääräykselle eräpäivän myös manuaalisesti, jolloin tätä oletusmaksuehtoa ei huomioida. Katso työmääräykset ohjeistus: 5. Työn laskuttaminen

502

Logo

Tässä voit ladata ohjelmaan korjaamosi oman logon.
Korjaamon logo näytetään kaikilla ohjelman tulosteille.

524

🚧

Päivitäthän yhteystietosi aina tarvittaessa

On tärkeää pitää tiedot ajantasalla niiden muuttuessa, jotta asiakkaiden saamat tulosteet sisältävät oikeat tiedot.


Pientarvikelisä ja muut yleisasetukset

Aseta käyttämäsi pientarvikelisä seuraavissa asetuksissa. Pientarvike ilmoitetaan prosenttina työmääräyksen sisältämän työn tai varaosien hinnasta. Laskentatapa valitaan omasta valikostaan ja pientarvikkeelle voidaan asettaa myös euromääräinen maksimiarvo.

552

Lisäominaisuudet

Ohjelmassa voidaan ottaa käyttöön tiettyjä lisäominaisuuksia.

515