Ajoneuvokortti

Ajoneuvon omistajatiedot ja tekniset tiedot ja niiden tarkastelu ajoneuvokortilla. | ADA Base ja ADA Lite -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöohjeet

Huom! Voit hakea ja tarkastella ajoneuvojen tietoja myös ajoneuvot ja asiakkaat sivulta. Tämä sivu näyttää täsmälleen samat tiedot, jotka näet asiakaskortilla.

1321

Ajoneuvokortin avaaminen

Ajoneuvokortti voidaan avata kaikista näkymistä, joissa ajoneuvon rekisterinumero on näkyvillä. Kortti avataan rekisterinumeroa klikkaamalla.


Tekniset tiedot, omistajat, yhteensopivat öljyt ja nesteet, sopivat rengaskoot

Ajoneuvon tekniset tiedot näytetään ensimmäisenä, kun ajoneuvokortti avataan. Suomalaisten autojen tiedot ovat peräisin Trafista. Tiedoissa näytetään myös Trafin omistajatiedot. Ajoneuvoon yhteensopivat ja tyyppihyväksytyt rengastiedot esitetään omalla sivullaan.

860

Työmääräykset

Tapahtumat sivulla näytetään ajoneuvon kaikki työmääräykset. Voit avata yksittäisen työmääräyksen sen numerosta.

1133

Rengassarjat

Listassa näytetään ajoneuvojen rengassarjojen tiedot ja mahdollinen hyllypaikka rengashotellissa.

1035

Huoltohistoria

Ajoneuvon huoltohistoria löytyy täältä. Huoltohistoria muodostuu ajoneuvon aiemmista työmääräyksistä, jotka on viety loppuun asti eli laskutettu. Tapahtuma ei ilmesty huoltohistoriaan välittömästi työmääräyksen laskuttamisen jälkeen, vaan se näkyy täällä vasta seuraavana päivänä.

Listassa näytetään auton edelliset huollot ja korjaukset. Näet suoraan kaikki työvaiheet, jotka merkintään sisältyvät. Voit avata tapahtuman tarkempaa tarkastelua varten klikkaamalla kyseistä riviä. Tällöin näet myös tarkat varaosat, jotka autoon asennettu, mahdolliset lisäselvitykset sekä asiakas- ja mekaanikkotiedot.

1031

Ajoneuvon huoltohistoria tallentuu ohjelmaan ja sitä voidaan selata jokaisen auton osalta

📘

Huoltohistorian siirto toisesta järjestelmästä ADA Baseen?

Ohjelmaan on mahdollista tuoda huoltohistoriat ja tapahtumat toisesta järjestelmästä, jolloin myös nämä tapahtumat nähdään ohjelmasta. Huoltohistoria voidaan siirtää ADA Baseen esimerkiksi AutoFutur järjestelmästä.

Voit lukea tästä tarkemmin seuraavasta linkistä: Integraatiot