Ajoneuvokortti

Ajoneuvokortilla näet auton tekniset ja omistajatiedot sekä yhteensopivat rengaskoot, moottoriöljyt ja jarrunesteet. Lisäksi voit selata ajoneuvon huoltohistoriaa ja aiempia työmääräyksiä, sekä näet millaiset renkaat autossa on, sekä niiden mahdollisen sijainnin rengashotellissa.

Huom! Voit hakea ja tarkastella ajoneuvojen tietoja myös ajoneuvot ja asiakkaat sivulta. Tämä sivu näyttää täsmälleen samat tiedot, jotka näet asiakaskortilla.


Ajoneuvokortin avaaminen

Ajoneuvokortti voidaan avata kaikista näkymistä, joissa ajoneuvon rekisterinumero on näkyvillä. Kortti avataan rekisterinumeroa klikkaamalla.


Tekniset tiedot, omistajat, yhteensopivat öljyt ja nesteet, sopivat rengaskoot

Ajoneuvon tekniset tiedot näytetään ensimmäisenä, kun ajoneuvokortti avataan. Suomalaisten autojen tiedot ovat peräisin Trafista. Tiedoissa näytetään myös Trafin omistajatiedot. Ajoneuvoon yhteensopivat ja tyyppihyväksytyt rengastiedot esitetään omalla sivullaan.


Työmääräykset

Tapahtumat sivulla näytetään ajoneuvon kaikki työmääräykset. Voit avata yksittäisen työmääräyksen sen numerosta.


Rengassarjat

Listassa näytetään ajoneuvojen rengassarjojen tiedot ja mahdollinen hyllypaikka rengashotellissa.


Huoltohistoria

Ajoneuvon huoltohistoria löytyy täältä. Huoltohistoria muodostuu ajoneuvon aiemmista työmääräyksistä, jotka on viety loppuun asti eli laskutettu. Tapahtuma ei ilmesty huoltohistoriaan välittömästi työmääräyksen laskuttamisen jälkeen, vaan se näkyy täällä vasta seuraavana päivänä.

Listassa näytetään auton edelliset huollot ja korjaukset. Näet suoraan kaikki työvaiheet, jotka merkintään sisältyvät. Voit avata tapahtuman tarkempaa tarkastelua varten klikkaamalla kyseistä riviä. Tällöin näet myös tarkat varaosat, jotka autoon asennettu, mahdolliset lisäselvitykset sekä asiakas- ja mekaanikkotiedot.

Ajoneuvon huoltohistoria tallentuu ohjelmaan ja sitä voidaan selata jokaisen auton osaltaAjoneuvon huoltohistoria tallentuu ohjelmaan ja sitä voidaan selata jokaisen auton osalta

Ajoneuvon huoltohistoria tallentuu ohjelmaan ja sitä voidaan selata jokaisen auton osalta

📘

Huoltohistorian siirto toisesta järjestelmästä ADA Baseen?

Ohjelmaan on mahdollista tuoda huoltohistoriat ja tapahtumat toisesta järjestelmästä, jolloin myös nämä tapahtumat nähdään ohjelmasta. Huoltohistoria voidaan siirtää ADA Baseen esimerkiksi AutoFutur järjestelmästä.

Voit lukea tästä tarkemmin seuraavasta linkistä: Integraatiot