Asetukset

ADA Base ohjelman toimintaa hallitaan monipuolisesti asetuksilla. Asetuksista löydät kaiken tarvittavan, jotta teet ohjelman käyttämisestä toimivaa ja tarjoat asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Asetukset ovat ainoastaan korjaamopäällikön käytettävissä.

Asetuksiin pääset sivupalkin asetusvalikosta ja ne on jaettu kolmeen osioon. Osioiden sisällöt kuvataan seuraavassa listassa.Asetuksiin pääset sivupalkin asetusvalikosta ja ne on jaettu kolmeen osioon. Osioiden sisällöt kuvataan seuraavassa listassa.

Asetuksiin pääset sivupalkin asetusvalikosta ja ne on jaettu kolmeen osioon. Osioiden sisällöt kuvataan seuraavassa listassa.


Toimipaikan asetukset on jaettu seuraaviin osioihin ja ne sisältävät alla kuvatut ominaisuudet. Tutustu tarkemmin kunkin osion asetuksiin näistä linkeistä.Toimipaikan asetukset on jaettu seuraaviin osioihin ja ne sisältävät alla kuvatut ominaisuudet. Tutustu tarkemmin kunkin osion asetuksiin näistä linkeistä.

Toimipaikan asetukset on jaettu seuraaviin osioihin ja ne sisältävät alla kuvatut ominaisuudet. Tutustu tarkemmin kunkin osion asetuksiin näistä linkeistä.

- Yrityksen yhteystiedot, laskutustiedot ja logo
- Yleisasetukset kuten pientarvikelisä ja sen laskenta
- Käytössä olevat ohjelman ominaisuudet

- Aukioloajat ja kiinniolopäivät
- Kalenterin toiminta kuluttajan ajanvarauspalvelussa
- Kalenterin varausasteen asetukset

- Mekaanikkojen asetukset vaikuttavat ohjelman kalenterin toimintaan. Muun muassa työaika, vapaapäivä ja lounastaukojen asettaminen
- Käyttäjätunnusten hallinta ohjelman käyttäjille

- Korjaamon huoltamat automerkit, niiden tuntihinnat ja ohjeaikakertoimet
- Korjaamon käyttämät nesteet (moottoriöljy, jarruneste, vaihsteistoöljy)
- Ohjelman lähettämien viestien (email ja sms) hallinta

- Korjaamon omien sijaisautojen tekeminen tai ulkopuolisen sijaisautotoimittajan (Hertz, Avis, Europcar jne) valinta

- Korjaamon oman rengashotellin asetukset


- Huolto- ja korjauskampanjoiden hallinta. Voidaan tehdä esimerkiksi seuraava kampanja: "yli 10 vuotiaan autot, huollot ja korjaukset -30%"
- Tarjouspakettien ja valmiiden huolto/korjauspakettien tekeminen ja hinnoittelu

- Tuoteluettelon valinta, tuotteiden hinnoittelu ja priorisointi
- Voit esimerkiksi asettaa varaosien hinnoittelun tuoteryhmittäin sekä valita millä perusteella varaosia priorisoidaan (hinta, valmistaja jne.)