Asetukset: sijaisautot

ADA-toiminnanohjausohjelmalla hallitset korjaamosi omia tai vuokraamojen, kuten Hertz, Europcar tai Avis, sijaisautoja. Sijaisautot ovat korjaamosi käytettävissä ja asiakkaasi varattavissa ajanvarauspalvelussa. | ADA Base ja ADA Lite -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöohjeet

Korjaamon käytössä olevia sijaisautoja hallitaan seuraavalla valinnalla. Vaihtoehtoina ovat toimipaikan omat sijaisautot tai ulkopuolinen toimittaja.

Tässä ohjeessa kuvataan kuinka luot korjaamon omat sijaisautot ohjelmaan, ja millä tavalla tämän jälkeen voit tarjota kyseisiä autoja asiakkaallesi.

Sijaisautovalinta

Käytettävä sijaisautojen tyyppi valitaan tässäKäytettävä sijaisautojen tyyppi valitaan tässä

Käytettävä sijaisautojen tyyppi valitaan tässä

Korjaamon sijaisautojen luonti

Korjaamon omille sijaisautoille annetaan yleisnimi ja kirjataan sähköposti, johon lähetetään valitut viestit sijaisauton varauksista. Tässä esimerkissä viesti lähetetään vain, kun varaus vahvistetaanKorjaamon omille sijaisautoille annetaan yleisnimi ja kirjataan sähköposti, johon lähetetään valitut viestit sijaisauton varauksista. Tässä esimerkissä viesti lähetetään vain, kun varaus vahvistetaan

Korjaamon omille sijaisautoille annetaan yleisnimi ja kirjataan sähköposti, johon lähetetään valitut viestit sijaisauton varauksista. Tässä esimerkissä viesti lähetetään vain, kun varaus vahvistetaan

Varattavat sijaisautot luodaan tällä lomakkeella. Voit luoda yhteensä 3 eri sijaisautoa ja luokitella nämä A-C luokkiinVarattavat sijaisautot luodaan tällä lomakkeella. Voit luoda yhteensä 3 eri sijaisautoa ja luokitella nämä A-C luokkiin

Varattavat sijaisautot luodaan tällä lomakkeella. Voit luoda yhteensä 3 eri sijaisautoa ja luokitella nämä A-C luokkiin

Seuraavalla lomakkeella kukin sijaisautoista hinnoitellaan, ja niille voidaan antaa myös kuvalinkki. Tuotekohdistuksella sijaisauton hinnoittelu yhdistetään edellä asetettuihin autojen luokkiin. Pieni = luokka A, keskikokoinen = luokka B ja suuri = luokka C.Seuraavalla lomakkeella kukin sijaisautoista hinnoitellaan, ja niille voidaan antaa myös kuvalinkki. Tuotekohdistuksella sijaisauton hinnoittelu yhdistetään edellä asetettuihin autojen luokkiin. Pieni = luokka A, keskikokoinen = luokka B ja suuri = luokka C.

Seuraavalla lomakkeella kukin sijaisautoista hinnoitellaan, ja niille voidaan antaa myös kuvalinkki. Tuotekohdistuksella sijaisauton hinnoittelu yhdistetään edellä asetettuihin autojen luokkiin. Pieni = luokka A, keskikokoinen = luokka B ja suuri = luokka C.

Kun tarjottavat sijaisautot on luotu, näet ne työmääräyksen pavleluvalinnoissa. Samoin asiakas voi valita haluamansa sijaisauton ajanvarauspalvelussa.Kun tarjottavat sijaisautot on luotu, näet ne työmääräyksen pavleluvalinnoissa. Samoin asiakas voi valita haluamansa sijaisauton ajanvarauspalvelussa.

Kun tarjottavat sijaisautot on luotu, näet ne työmääräyksen pavleluvalinnoissa. Samoin asiakas voi valita haluamansa sijaisauton ajanvarauspalvelussa.

Ulkoinen sijaisautojen toimittaja

👍

Haluatko käyttää ulkoista toimittajaa (Hertz, Europcar, Avis ym)?

Voit luoda ulkoisen sijaisautotoimittajan samalla periaatteella kuin oman sijaisauton luonti tapahtui edellä. Tai voit valita mahdollisesti jo valmiina olevista toimittajista käyttämäsi.

Tämän jälkeen käy asettamassa sijaisautojen varaamisesta lähetettävä sähköposti viestien hallinnassa, jolloin varauksesta lähetetään sähköposti asettamaasi osoitteeseen.