Ajanvarauspalvelun esittely

ADA:n yksi ominaisuus on ajanvarauspalvelu, joka voidaan ottaa käyttöön omille kotisivuillesi. Palvelun kautta asiakas voi varata ajoneuvolleen seuraavan määräaikaishuollon, korjauksen, renkaanvaihdon tai muun tarjoamasi palvelun. On täysin sinun hallittavissa, mitä palveluita asiakas voi varata. Asiakkaan tekemä ajanvaraus näkyy välittömästi korjaamon kalenterissa, ja voit käsitellä sitä normaalin työmääräyksen tavoin. Tarvittaessa otat helposti yhteyttä asiakkaaseen ja varmistat töiden sisällön.

Tutustu ajanvarauspalveluun

Voit tutustua ajanvarauspalvelun mahdollisuuksiin seuraavien kuvien avulla. Voit katsoa kuvia suurempana klikkaamalla niitä!


1197

Asiakas näkee kilometrien ja autonsa iän perusteella seuraavan määräaikaishuollon sisällön. Huollon hinnoittelu määräytyy korjaamon asetusten tuntihinnan mukaisesti. Mikäli haluat, voit myös korvata tarkan huollon sisällön näyttämisen kiinteillä huoltopaketeilla, joiden lopullisen hinnan varmistat asiakkaalle.

907

Voit tarjota asiakkaan valittavaksi valmiita työpaketteja niin paljon kuin haluat. Pakettien hinnoittelu ja sisältö on täysin sinun päätettävissä. Voit sijoittaa paketit näkyville joko huollon tai oikealla olevan ostoskorin alapuolelle.

914

Renkaanvaihdon varauksen palvelussa voidaan tarjota kuvassa näkyviä töitä. Mikäli käytät ADA:n rengashotellia asiakas voi valita myös kausisäilytyksen.

909

Jos käytössäsi on sijaisautoja, voit antaa myös nämä asiakkaan valittavaksi. Sijaisautoja voi olla tarjolla 3 eri tyyppiä.

1186

Kalenterissa näytetään asiakkaalle vapaat ajankohdat, joista hän voi valita itselleen sopivan. Kalenteriasetuksilla voit vaikuttaa monipuolisesti siihen, mitä aikoja asiakas pystyy varaamaan. Asiakas voi kirjoittaa varaukselle lisätietoja mahdollisista lisäselvitystarpeista. Näet nämä työmääräyksellä ja tarvittaessa kontaktoit asiakkaan.

1187

Asiakkaan valitsema ajankohta korostetaan ja hän voi tallentaa sen muistiin omaan kalenteriinsa.

1200

Lopuksi asiakkaalta pyydetään yhteystiedot. Työmääräyksellä on siis valmiina asiakkaan itse täyttämät asiakastiedot, joten säästät omaa aikaasi näiden täydentämiseltä.

Edellä esitettyjen lisäksi sinun on mahdollista tehdä ajanvarauspalveluun korjaus- ja huoltokampanjoita. Esimerkkinä tällaisista "yli 10 vuotiaiden autojen määräaikaishuollot -15%", tai "Koko Black Friday viikon ajan huollot ja korjaukset -20%". Vain mielikuvitus on rajana! Kampanjat voidaan kohdistaa auton merkin, mallin, iän tai muiden ominaisuuksien perusteella, tai ne voidaan tarjota kaikille merkeille.


Ajanvarauspalvelun käyttöönotto

Haluatko ottaa palvelun käyttöösi tai päästä testaamaan sitä?

Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa valmiin ohjeen avulla. Lähetä meille viesti asiakastukeemme, niin toimitamme sinulle tarvittavan ohjeistuksen sekä voimme kertoa tarkemmin halutun sisällön valinnasta. Sinun on myös mahdollista päästä testaamaan ajanvarauspalvelua tarkemmin ennen päätöstä sen käyttöönotosta. Otathan myös tässä tapauksessa meihin yhteyden, niin katsotaan homma eteenpäin!